ترکیبات شیمیایی خرما
خرما دارای ۲۵ درصد ساکارز. ۵۰درصد گلوکز، و مواد آلبومینوئیدی، پکتین و آب
میباشد. بهعلاوه
دارای ویتامینهای مختلف مانند ویتامین A,B،C,E و مقداری املاح معدنی میباشد.
چرا خرمابار رو بسته بندی میکنیم؟
مناطق جنوبی کشور به دلیل وجود ریزگردها و نشستن آن روی میوه
خرما،این محصولات دارای آلودگی هستند.با توجه به مساعد بودن احتمال
تکثیر و مخمر و آلودگی های بعدی نمی توان خرما را به مدت طولانی
نگهداری کرد. همچنین به هنگام برداشت و مصرف خرما شسته نمی
شود و با شستشوی معمولی خانگی نیز این مشکل به طور کامل برطرف
نمی گردد.
تمام خواص شگفت انگیز دارویی-خوراکی خرما در خرمابار دکتر بیز محفوظ
می ماند.
منبع: https://fa.wikipedia.org
- ۹۹/۱۱/۱۷